torsdag den 18. juni 2009

Walk It

Photobucket
Den sexy mamita og Desperate Housewives stjerne, Eva Longoria, har selvfølgelig et classy og enkelt closet i hendes L.A. hjem. Hendes walk-in indeholder en hot pink kroko Hermès Birkin bag, over 50 par jeans og en del UGG-boots (ja, de grimme bamsestøvler - hvilket egentlig ikke er nogen overraskelse når man tænker nærmere over det... No offense!) - selv siger hun: "Tony loves me in Uggs. He says, 'Wear your Hugs, honey'—that's how he pronounces it with his French accent."
Photobucket
Kvinden bag Baby Phat hedder Kimora Lee Simmons. Hun ejer cirka 500 par jeans, 35 custom-made Hermès Birkin tasker og har en vild smykkesamling (jeg tænker ghetto jewelry - dog ikke fake, men real diamonds!). Hun har desuden fladskærms-tv'er og en mini-bar i sit walk-in.
Photobucket
Hilton-arvingen og designer af tøjmærket "Chic and Nicholai" har to(!) meget organiserede "couture-filled" closets på Sunset Strip. Alt er organiseret efter designere i Nicky's garderobe: "My Manolos are together, Chanels are together, Louboutins together." Jeg ville ønske, at jeg havde så mange Chanel sko, at jeg kunne organisere efter enkelte designere og modehuse...
Photobucket
Fergie-pigen har selv designet sit walk-in, som hun synes har en slags "boudoir-boutique"-vibe...
Photobucket
American Idol-"stjernen" Paula Abdul har også et walk-in closet. Mere er der vist ikke at sige om hende. Jo... Måske at hun har mange sko!
Photobucket
Åh, hvem der bare fik lov til at spende one night in Paris' walk-in closet! Jeg er sikker på, at det er alt for meget og over the top - men hvis man nu skulle til Disney Land eller et eller andet lyserødt fairytale-ish, så kunne det være at Hilton's home ville være et godt pit-stop inden...? Der er ingen tvivl om, at hun ikke har god stil og heller ikke ejer nogen sans for at sætte tøj og accessories sammen - men penge, det har hun! Og man må kunne finde noget godt i det kæmpe closet!
Photobucket
Ja, og hvem har vi så her? Det er gode (og gamle!) Mariah Carey. Hun har det mest prinsesselige walk-in of all times! Det er så american, at det er fedt! Om sin Manhatten wardrobe siger hun: "I have about 1,000 pairs of shoes", hvilket ikke kommer bag på mig! Garderoben er arrangeret efter materiale, farver og event-specifikke arrangementer (jeg tænker straks "charity", "on stage", "at home", "work out", "awards", osv.)! Afsluttende siger hun om sin lejlighed: "If someone else ever bought it, she'd have to be a total diva!" Oh my God, Mariah - you're sooo right!

InStyle's slideshow "Celebrity Closets" kan ses her!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar